Kate Rose komt van 6 tot 15 maart naar Nederland

Kate Rose komt van 6 tot 15 maart naar Nederland

20050429-Keukenhof-1024x643.jpg (1024×643)
KateRoseHealing in Nederland
6-15 maart 2018
Apeldoorn, NL

Kate Rose is een empathische intuïtieve genezer. Haar geschenk creëert het vermogen om alle soorten emoties en gevoelens waar te nemen, en vertaalt die diepe en vaak onbewuste gevoelens in een eenvoudig begrepen, krachtige en krachtige taal ter ondersteuning van ieders unieke genezingsproces. Haar vermogen en bereidheid om zich met een ander mens te verenigen en hun pijn voelen om te helpen hun genezing te creëren, is onvoorwaardelijk en opmerkelijk.

ImagineHealing ™ & TheRoseAngelis ™ Remedies
"Quantum Flower Essences"
Empathic & Vibrational Healing & Flower Essence Therapy

"Door de aard van de verbeeldingskracht is het vrij om alles en nog wat te scheppen. Wanneer we de kracht van deze dynamische kracht gebruiken met aandacht, intentie, gericht bewustzijn, vertrouwen en creativiteit, brengen we ideeën en intenties op het materiële niveau in realiteit. de verbeeldingskracht mag vrijuit lopen, de kracht die hij uitstraalt is onbeperkt.We hebben in onszelf een prachtig instrument, een oneindige hulpbron zo krachtig als de zon. "
Kate Rose


Kate Rose heeft een elegant eenvoudig en onmiddellijk effectief proces gemaakt om het oneindige potentieel van het menselijke systeem te ontgrendelen om zichzelf te regenereren. Wanneer de verbeelding wordt bevrijd van de beperkingen van de logica, neemt het zijn natuurlijke vorm aan en wordt het een nauwkeurig hulpmiddel met onbeperkte kracht voor genezing en transformatie.
Leer hoe je de oneindige kracht van een vrije verbeelding kunt openen, ontbranden en activeren. Stel je voor genezing.


Met haar zachtaardige, koesterende aanwezigheid, diepe onvoorwaardelijke liefde en vrolijke humor creëert ze onmiddellijk een veilige, beschermde ruimte waar gevoelens van pijn, verwarring en worsteling momenten worden van pure geïnspireerde mogelijkheden en mogelijkheden. Met haar gaven en opmerkelijke vaardigheden helpt ze anderen hun 'blokken' te identificeren om hun energie en ideeën aan te boren en te transformeren in het hogere doel van hun ziel.


Iedereen die lijdt en verlangt naar een vrijlating van dat leed en een ervaring van hun volste, meest vreugdevolle leven, zou zichzelf en de planeet een geweldige dienst bewijzen om het geschenk van Kate's helende werk te ontvangen. Jij en je leven zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Een afspraak plannen met Kate Rose
Neem contact op:


Janneke Venema
Praktijk In goede Handen

Distelvlinderlaan 43
7323 RK Apeldoorn
Tel. 055-3556839
www.rebalancing-apeldoorn.nl

No comments:

Post a Comment